ABOS Nieuws

woensdag, 9 oktober, 2013 - 15:34

Abos Ultimate Vending doet in Januari weer mee aan de Scan Covery Trial rally 2014. De tocht duurt 7 dagen en we gaan dwars door Scandinavië, we zullen zo'n 7000 duizend kilometer rijden.U kunt ons volgen via https://team17.scanct.nl/.

woensdag, 1 augustus, 2012 - 16:28

ABOS Ultimate Vending sponsort bowlingteam Primero!

Nadat het team Primero in de poule kampioen werd zijn ze in de finale van alle bedrijven leagues op de 3e plaats geëindigd. Ook de hoogste serie en de hoogste game bij de dames werden gegooid door Primero.

Voor meer informatie over dit bowlingteam zie: http://thegunners-bowlingteam.nl

dinsdag, 31 juli, 2012 - 15:28

Team: Cafe Primero is er bij in 2013

The Arctic Challenge is een toertocht voor personenauto's en truk / vrachtauto's door Scandinavië, waarbij de unieke rijbeleving van de deelnemers op de eerst plaats komt. Daarnaast is het een mooie test voor jezelf, je teamgenoot en voor het voertuig om te zien hoe jullie omgaan met vermoeidheid, tegenslag en kameraadschap en dat onder arctische omstandigheden die je in Nederland niet gauw zult mee maken. Een andere charme is dat veel teams deze toerrit aangrijpen om geld in te zamelen voor een goed doel dat ze zelf uitkiezen. Rijden voor een goed doel is absoluut geen verplichting en iedereen maakt daarin zelf zijn/haar keuze.

Volg het laatste nieuws over ABOS Ultimate Vending hier op deze webpagina!

Koffie & Thee tweets

x

Send email

Send this product to email: